martes, 8 de enero de 2008

Comencem el curs

Neix el primer postgrau professional d’Arquitectura i Urbanisme de Muntanya de l’Estat al Pirineu de Lleida

El curs pretén formar professionals que treballen en les comarques de muntanya per tal redefinir l’arquitectura i l’urbanisme que s’aplica als territoris de l’àmbit Pirinenc.

El Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, la Fundació de la Universitat Politècnica de Catalunya – UPC, juntament amb l’empresa de desenvolupament local mOntanyanes, organitzen aquest curs que començarà a impartir-se entre el Pirineu i Barcelona aquest mateix dijous.


La Diputació de Lleida, conjuntament amb la Fundació Territori i Paisatge i l’Institut de Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran donen suport a aquest projecte.

----

El curs comença aquest proper dijous 10 de gener, com a reflex de la voluntat de tractar la problemàtica d'ordenació dels territoris de muntanya.

La proposta es planteja sota un punt de vista interdisciplinar que vol posar en comú els coneixements de tots aquells implicats en la construcció d’espais de muntanya. Aquesta, per tant, no només està dirigida a arquitectes sinó també a persones procedents d’àmbits tant diversos com la sociologia, l’antropologia, la història, la gestió del medi natural i agrícola, tècnics municipals, artistes i tots aquells vinculats amb desenvolupament de territoris de muntanya.

No hay comentarios: